Цени за дизайн на рекламни материали

Дизайн Глава на работен календар

Главата на календара е рекламно послание, което се залепва отгоре на тялото на работния календар. Обикновено съдържа фоново изображение с лого на фирмата и информация за контакт. При тях рекламното поле е много по-голямо – 330 х 230 мм и има възможност за уникален дизайн. Цената на проекта е от 40 до 80 лева в зависимост от сложността и времето за изпълнение. Тя включва предпечатна подготовка, форматиране на текстове, генериране на готов файл за печатница, еднократно изпращането на файл по електронен път.

Допълнително се заплащат: цифрово фото заснемане, векторизация на графични елементи, купуване на снимки от имидж сайтове.

Дизайн на настолни и многолистови готови календари

Тук се използват готови календари и рекламното поле е по-малко, то представлява самозалепващ персонализиращ стикер, който най-често съдържа вашето лого, името на фирмата ви, данните за контакт. Цветовете на стикера са съобразени с избрания тип календар. Цената на този проект е значително по-ниска – 20 – 30 лева.

Графичен дизайн на еднолистов календар

Еднолистовия стенен календар представлява един отпечатан лист с фонова рисунка, календариум за текущата година и друга информация. Той е уникален и изцяло свързан с вашия бизнес. Цената за графичен дизайн на еднолистов календар е в границите от 100 – 140 лв. Тя включва: изготвяне на графичен дизайн – колаж, предпечатна подготовка, наливане на текстове, генериране на календарна мрежа – календариум, генериране на готов файл за печатница, еднократно изпращането на файл по електронен път.

Допълнително се заплащат: цифрово фото заснемане, векторизация на графични елементи. Размерите им са най-често: 35/50 см, 50/70 см, 70/100 см. Поставят се метални лайсни по-късата страна, за да има завършен вид календара.

Графичен дизайн на многолистов календар

Многолистовия стенен календар се състои обикновено от 6 или 12 листа + 1 лист корица. Представлява фоново изображение, календариум за текущата година и друга информация. Цена за графичен дизайн на многолистов календар е от 240 – 360 лв. Тя включва: изготвяне на графичен дизайн, предпечатна подготовка, наливане на текстове, генериране на календарна мрежа, „лек“ ретуш на снимки, генериране на готов файл за печатница, еднократно изпращането на файл по електронен път.

Допълнително се заплащат: цифрово фото заснемане, векторизация на графични елементи

Графичен дизайн на многолистов настолен календар тип Пирамидка – 12 стр.

Цената за графичен дизайн на многолистов настолен календар е 80 – 140 лв. Тя включва: изготвяне на графичен дизайн, предпечатна подготовка, наливане на текстове, генериране на календарна мрежа, „лек“ ретуш на снимки, генериране на готов файл за печатница, еднократно изпращането на файл по електронен път.

Допълнително се заплащат: цифрово фото заснемане, векторизация на графични елементи.

Графичен дизайн на Джобно календарче

Цената за графичен дизайн и предпечатна подготовка на джобно календарче е 30 лв.

ВАЖНО: Всички цени са примерни и ориентировъчни. При запитване ще получите точна ценова оферта съобразена изцяло с вашите изисквания.

СКОДИ нов сайт

Giga Design изработи сайт за счетоводни услуги СКОДИ

Рекламна агенция Giga Design изработи новия сайт на СКОДИ – фирма за счетоводни услуги и одит в Стара Загора. Фирмата предлага модерно и професионално счетоводно обслужване, както и данъчна отчетност. Тя използва последно поколение модерен и текущо актуализиран професионален софтуер, за да покрива нуждите на своите клиенти. С новият си сайт ще предлага по-добра и по-достъпна визия на потребителите.

Той бе направен в рамките на 3 работни седмици и ползва платформата WordPress. Състои от 5 целеви страници, представящи дейността и основната информация за СКОДИ ЕООД. Заглавията на страниците са семантично подбрани от нас, съобразени с търсенията на потребителите в Google, за по-добро класиране и SEO. Съдържанието в тях е предоставено от клиента ни. Дизайнът е изцяло съобразен с изискванията му и отговаря на съвременните условия на адаптивност. Скоростта на зареждане на сайта бе оптимизирана, което гарантира допълнително по-добро потребителско изживяване. Създадени са също Facebook и Google+ страници. За повече информация, можете да разгледате сайта на СКОДИ от тук.

Календари 2016 - оферта

КАЛЕНДАРИ 2016 – оферта от Giga Design

Краят на календарната година и предстоящите Коледни и Новогодишни празници са добра предпоставка, всяка уважаваща себе си компания да покаже уважение към своите бизнес-партньори. Месеците ноември и декември са периодът, в който се правят календарите за следващата година, а заедно с тях обикновено фирмите поръчват и други артикули от сувенирната реклама.

Уважаеми клиенти,

  1. Цените за предлаганите календари включват готов краен продукт. Може да ги разгледате от нашия каталог.
    ***Допълнително се заплаща само дизайнът на главата, стикера или на еднолистов календар, който е индивидуален и изцяло съобразен с изискванията на клиента. Той остава ваша собственост, като може да го използвате при други рекламни кампании. Цената на дизайна зависи от сложността и поставените срокове.
  2. Посочените цени са без ДДС и без доставка.
    ***При поръчка над 300 лева получавате безплатна доставка !
  3. При желание от ваша страна може да бъде поставена спирала между главата и тялото на календара: 8 мм. спирала (30, 31, 32 см. – 0,75 лв./ бр (спирала + поставяне)
  4. Giga Design предлага богата гама от рекламни сувенири и бизнес комплекти – бележници, химикали, запалки, пепелници, USB флаш памети и всички други стандартни и нестандартни аксесоари.
  5. ***За запитване и поръчки, моля използвайте формата за контакт в сайта и посочените телефони. Допълнителна информация можете да намерите в прикачените файлове.

Прикачени файлове:
GIGA DESIGN-oferta-2016
Katalog_Calendari 2016

Как да изберем най-подходящите календари за рекламна кампания 2016?

Всяка фирма, независимо дали е малка или голяма, в края на годината отделя рекламен бюджет за подаръци на своите клиенти и партньори. Много важно е как ще оползотворим максимално пълноценно нашите средства при подбора на рекламните материали. Изборът на пазара е огромен, затова най-важното е, поръчаните от вас продукти, да се използват ежедневно в офиса и дома на вашите клиенти. Те трябва да бъдат полезни и същевременно креативни по отношение на дизайна и рекламното послание за да напомняте за себе си винаги.
Най-използваният и подходящ в продължение на много години остава календарът. Разнообразието е много голямо – еднолистови, многолистови, работни, луксозни, джобни и др. Ето тук може да разгледате някои от тях.

Ако имате много клиенти и искате да раздадете голям брой календари – за вас е най-правилно да се спрете на работният календар. Неговите основни предимства са – използва се 365 дни, разполага с голяма рекламна площ 300×230 мм , по предпочитан е от потребителите и най-важното е най-евтин и функционален. Състои се от три части-подложка, календариум и указателно прозорче за дата, най-често червено на цвят. Може да бъде с едно, две или три тела, но ви препоръчваме с едно защото е по компактен и полезната рекламна площ се откроява по добре.

Друг много подходящ избор е компактната работна пирамидка, тук рекламната площ е по-малка, но за сметка това той е много предпочитан поради малките размери форма е незаменим помощник във всеки офис и на всяко бюро.

Съществено предимство на тези календари е , че няма минимално количество за поръчка. След изработка на дизайна за рекламната площ вие поръчвате толкова колкото е необходимо. В случай, че не ви стигнат нямата никакъв проблем, ние пазим вашият проект и веднага ще отпечатаме нужното количество.

Искате да бъдете уникални на пазара, тогава за вас е еднолистовия календар с креативен дизайн изцяло съобразен с вашия бизнес и предпочитания. Най-разпространените размери тук са 330х480 мм и 480х680 мм. Дебелината на хартията варира от 80 до 130 гр. гланц, като може да бъде подсилен допълнително контраста с UV лак. Поставят се метални лайсни в горната и долната част,които служат за закрепване и държат изпънат календара на стената. Тук е важно да отбележим, че минималният тираж за печат е 200 бр. При по малко количество от това няма да бъде целесъобразно да се изработва.

Ако имате много чуждестранни партньори задължително е да поръчате и от луксозната серия стенни и настолни многолистови календари, те са полиграфско бижу с много високо качество на изработка и уникални фотографии от България. Тук рекламната площ е по-малка, но за сметка на това при подаряването създават усещане за просперитет на вашата компания и уважение към клиента.
Многолистов календар с индивидуален дизайн за всеки месец – това вече е признак на висока класа и престиж за дадена компания. Правилно избраният дизайн може да пресъздаде цялостния облик на фирмата и е подходящ вариант за стари и утвърдени компании, които разполагат с големи рекламни бюджети и огромен брой клиенти.

Такъв календар се изработва по строго индивидуален дизайн и е задължително да се печата при големи тиражи за да се постигне добра цена.
При положение, че сега стартирате бизнес и вече почти не са ви останали пари, не се тревожете пак може да рекламирате като изберете джобни календарчета. За символична сума може да получите 1000 бр. от тях и да ги раздавате без да се притеснявате че ще свършат бързо. Те са с размери 90X60 мм, печатат се на 350гр. картон гланц или мат. Могат да бъдат с прави или заоблени ръбове, като заоблянето оскъпява но е за предпочитане защото при носене в дамската чанта или портфейла няма да има досадното подгъване на краищата. Цвета на гърба за 2016 г. ще бъде съобразен с дизайна на календарчето.

Не забравяйте, че може да комбинирате при поръчка различните видове календари, така никой ваш клиент няма да бъде разочарован, ще има за всеки !

Защо да изберем ОНЛАЙН рекламна агенция ?

Защо да изберем ОНЛАЙН рекламна агенция ?

Рекламна агенция използват и търсят нейните услуги всички фирми, които в условията на огромна конкуренция, искат да подобрят своите продажби, да изградят по-добър имидж пред своите клиенти и да бъдат успешни. Избора на рекламна агенция е една много печеливша стратегия, важен маркетингов инструмент да популяризирате вашия бизнес. Тя предлага услуги свързани със създаване и управление на реклама, планиране на маркетингови стратегии за своите клиенти и е независима от клиента структура, което и осигурява външна и обективна гледна точка върху конкретната цел на дадена реклама, начина и методите за продажба на продукти или услуги на целевите клиенти.

Първото и съществено предимство при избор на онлайн рекламна агенция е фактора време. В днешният забързан свят знаем, че времето е много скъп ресурс и трябва умело да го планираме за да бъдем успешни. При онлайн рекламната агенция Вие без да излизате от офиса или дома си, може да направите своето запитване към нас по телефон, e-mail или Skype и нашият екип максимално бързо ще се свърже с вас и ще предложи необходимата ви информация. Съвременните смартфони дават възможност да направите това, докато пътувате или пиете сутрешното си кафе с колегите. Целият процес на реализация на рекламата (От идея до готов продукт) ще бъде изключително лесен и бърз. Ще спестите многократното ходене до офиса на рекламната агенция, транспортни разходи, чакане и ангажиране на ваши служители.

Единственото, което трябва да направите е да се свържете с нас, след това ние поемаме цялата работа и отговорност и Вие ще получите крайният продукт на посочен от вас адрес, или ако типът на рекламата позволява ще ви бъде изпратен по електронен път.

Друго съществено предимство на онлайн рекламната агенция е че, спестявате значителни средства от бюджета Ви за реклама. Ние не плащаме огромни наеми за престижни бизнес офиси, ние инвестираме в качествени, креативни служители, истински професионалисти, които с удоволствие ще предложат решение и на най-претенциозните клиенти. Стремим се да усъвършенстваме и обогатяваме нашата материална база за намалим себестойността на крайният продукт.

Нашата ценова политика е гъвкава и ще бъде съобразена изцяло с вашите възможности и нужди.

Опитайте още сега и ще останете Доволни !

Добре дошли в нашия блог за дизайн и реклама

Добре дошли в нашия блог за дизайн и реклама

Добре дошли в нашия дизайнерски блог! Тук ще споделяме любопитна и полезна информация от света на рекламата, съвети и препоръки, както и подробна информация за нашите продукти и услуги, начинът ни на работа и затова как да използвате сайта.