Календари 2016 - оферта

КАЛЕНДАРИ 2016 – оферта от Giga Design

Краят на календарната година и предстоящите Коледни и Новогодишни празници са добра предпоставка, всяка уважаваща себе си компания да покаже уважение към своите бизнес-партньори. Месеците ноември и декември са периодът, в който се правят календарите за следващата година, а заедно с тях обикновено фирмите поръчват и други артикули от сувенирната реклама.

Уважаеми клиенти,

  1. Цените за предлаганите календари включват готов краен продукт. Може да ги разгледате от нашия каталог.
    ***Допълнително се заплаща само дизайнът на главата, стикера или на еднолистов календар, който е индивидуален и изцяло съобразен с изискванията на клиента. Той остава ваша собственост, като може да го използвате при други рекламни кампании. Цената на дизайна зависи от сложността и поставените срокове.
  2. Посочените цени са без ДДС и без доставка.
    ***При поръчка над 300 лева получавате безплатна доставка !
  3. При желание от ваша страна може да бъде поставена спирала между главата и тялото на календара: 8 мм. спирала (30, 31, 32 см. – 0,75 лв./ бр (спирала + поставяне)
  4. Giga Design предлага богата гама от рекламни сувенири и бизнес комплекти – бележници, химикали, запалки, пепелници, USB флаш памети и всички други стандартни и нестандартни аксесоари.
  5. ***За запитване и поръчки, моля използвайте формата за контакт в сайта и посочените телефони. Допълнителна информация можете да намерите в прикачените файлове.

Прикачени файлове:
GIGA DESIGN-oferta-2016
Katalog_Calendari 2016