Защо да изберете нас?

В края на годината, всяка уважаваща себе си фирма подготвя рекламни материали за своите настоящи и бъдещи партньори. Това може да направите бързо и лесно от вашия офис или от дома си, защото ние работим предимно онлайн и без почивен ден.

Така печелелите време, разглеждате спокойно нашите предложения, обмисляте ги и оставяте на нас да свършим цялата работа, а вие получавате готов краен продукт.

Какви рекламни материали да използвам?

Разнообразието от материали е огромно, затова ще се спрем само на най-предпочитаните, които задължително трябва да имате за настоящата рекламна кампания 2018.

Календарът е винаги актуален и обичан подарък. Подарете календара си на своите клиенти и бизнес партньори. И те ще Ви гледат цяла година. Ние ще Ви помогнем с голям избор от модели, цветове и размери на календари. Предлагат се най-различни варианти – еднолистови, многолистови, настолни, работни, планери, джобни календарчета и др.

Когато избирате рекламен продукт, е много важно добре да прецените дали се използва често, така той постоянно ще напомня за вашата фирма. Другото, което трябва да се съобрази е каква възможност има да се брандира с вашето лого и данни за контакт.

Никога не използвайте рекламни сувенири, които имат много малко площ за надписване!

Най-често поръчваните са: бележници, химикали, запалки, чанти, часовници, шапки, чаши и др.

Какъв календар да поръчам?

Може да разгледате нашите предложения за 2018 година от каталога ни с цени от ТУК.

Трябва да изберете типа на календара:

 • работен (има голямо разнообразие от модели);
 • многолистов – от 6 до 13 листа, в зависимост от модела;
 • настолни варианти тип Пирамидка;
 • планери с дати и без дати;
 • джобно календарче – то остава един красив подарък за колеги, приятели и партньори. Симпатично малко картонче винаги намира приложение. Много хора продължават да си го пазят в джоба или портфейла.

Добра практика е да се поръчат работни или многолистови календари, съчетано с пакет джобни календарчета, така ще има подаръци и за всички.

След като харесате календар, запишете неговия каталожен номер. В каталога са посочени цените и минималното количество за поръчка. Цената включва готов краен напълно завършен продукт. В нея не е калкулиран единствено дизайна, който е строго индивидуален и съобразен изцяло с вашите изисквания.

Тук може да разгледате цените за дизайн на рекламни материали.

Дизайнът е уникален за всеки отделен клиент и затова цената му се определя индивидуално. Посочените цени са ориентировъчни и зависят от сложността на проекта, количеството поръчани календари, и времето за изпълнение. При запитване ще получите точна коректна оферта съобразена изцяло с вашия бизнес.

Как да получа оферта?

Оптимизирали сме бизнеса за работа предимно с електронна поща. Така пишете и отговаряте в удобно за вас време. Моля оставете телефон за връзка, ако е спешно ще се свържем с вас.

Трябва да посочите:

 • каталожния номер на избрания календар;
 • количеството календари, които искате да поръчате.

Необходимо е да предоставите:

 • името на фирмата и данните за контакт, които ще бъдат отпечатани на рекламния продукт;
 • вашето лого, ако имате такова в подходящ формат eps, ai, cdr;
 • ако имате конкретна идея, която ние като дизайнери да реализираме, моля опишете я с няколко изречения.

Притежавате любими снимки, които искате да включим в проекта – изпратете и тях. Колкото повече информация предоставите, толкова по-бързо ще имате красив дизайн и удовлетворение от крайния продукт.

До 48 часа ще получите точна оферта с включен дизайн съобразен изцяло с вашите изисквания.

ВАЖНО!!! За всички други рекламни материали, моля изпращайте вашите запитвания по електронната поща и ще получите каталожна информация и оферта.

Как да потвърдите и поръчате избраните рекламни материали?

Необходимо е само писмено да получим вашето одобрение на изпратената от нас оферта, като цитирате нейния номер и дата на издаване.
Ще изпратим проформа фактура за 30% авансово плащане. Веднага след неговото получаване ние започваме да работим за вас.
По време на целия процес на изработка на дизайн и отпечатване на готовия продукт ще комуникираме с вас при възникнали въпроси и след окончателното одобрение на проекта той ще бъде отпечатан.

Рекламни сувенири 2018

Бъдете близки с клиентите си. Подарете им нов подарък!

Има огромно разнообразие от сувенири, които ще впечатлят клиентите Ви. Предлагаме най-често срещаните подаръци до нетрадиционни и луксозни сувенири:

 • химикали;
 • запалки;
 • чаши;
 • чадъри;
 • бележници;
 • еко сувенири;
 • джаджи/флашки/ и други PC аксесоари;
 • ключодържатели.

Тук няма възможност да покажем всичко, изпратете запитване за определени рекламни сувенири и ще получите каталог и цени за тях.