Цени за дизайн на рекламни материали

Дизайн Глава на работен календар

Главата на календара е рекламно послание, което се залепва отгоре на тялото на работния календар. Обикновено съдържа фоново изображение с лого на фирмата и информация за контакт. При тях рекламното поле е много по-голямо – 330 х 230 мм и има възможност за уникален дизайн. Цената на проекта е от 40 до 80 лева в зависимост от сложността и времето за изпълнение. Тя включва предпечатна подготовка, форматиране на текстове, генериране на готов файл за печатница, еднократно изпращането на файл по електронен път.

Допълнително се заплащат: цифрово фото заснемане, векторизация на графични елементи, купуване на снимки от имидж сайтове.

Дизайн на настолни и многолистови готови календари

Тук се използват готови календари и рекламното поле е по-малко, то представлява самозалепващ персонализиращ стикер, който най-често съдържа вашето лого, името на фирмата ви, данните за контакт. Цветовете на стикера са съобразени с избрания тип календар. Цената на този проект е значително по-ниска – 20 – 30 лева.

Графичен дизайн на еднолистов календар

Еднолистовия стенен календар представлява един отпечатан лист с фонова рисунка, календариум за текущата година и друга информация. Той е уникален и изцяло свързан с вашия бизнес. Цената за графичен дизайн на еднолистов календар е в границите от 100 – 140 лв. Тя включва: изготвяне на графичен дизайн – колаж, предпечатна подготовка, наливане на текстове, генериране на календарна мрежа – календариум, генериране на готов файл за печатница, еднократно изпращането на файл по електронен път.

Допълнително се заплащат: цифрово фото заснемане, векторизация на графични елементи. Размерите им са най-често: 35/50 см, 50/70 см, 70/100 см. Поставят се метални лайсни по-късата страна, за да има завършен вид календара.

Графичен дизайн на многолистов календар

Многолистовия стенен календар се състои обикновено от 6 или 12 листа + 1 лист корица. Представлява фоново изображение, календариум за текущата година и друга информация. Цена за графичен дизайн на многолистов календар е от 240 – 360 лв. Тя включва: изготвяне на графичен дизайн, предпечатна подготовка, наливане на текстове, генериране на календарна мрежа, „лек“ ретуш на снимки, генериране на готов файл за печатница, еднократно изпращането на файл по електронен път.

Допълнително се заплащат: цифрово фото заснемане, векторизация на графични елементи

Графичен дизайн на многолистов настолен календар тип Пирамидка – 12 стр.

Цената за графичен дизайн на многолистов настолен календар е 80 – 140 лв. Тя включва: изготвяне на графичен дизайн, предпечатна подготовка, наливане на текстове, генериране на календарна мрежа, „лек“ ретуш на снимки, генериране на готов файл за печатница, еднократно изпращането на файл по електронен път.

Допълнително се заплащат: цифрово фото заснемане, векторизация на графични елементи.

Графичен дизайн на Джобно календарче

Цената за графичен дизайн и предпечатна подготовка на джобно календарче е 30 лв.

ВАЖНО: Всички цени са примерни и ориентировъчни. При запитване ще получите точна ценова оферта съобразена изцяло с вашите изисквания.